Skip to main content

Leveringsvoorwaarden

Onze voertuigen worden schoon, zonder schade, zonder lading en met een volle tank dieselolie (en ad blue indien aanwezig) aan u afgeleverd en het voertuig dient na afloop in dezelfde staat te worden afgeleverd bij de ons. Eventuele kosten die gemaakt moeten worden om het voertuig en de opbouw weer in de oorspronkelijke staat te brengen worden op nacalculatie aan de huurder doorberekend.

Het voertuig wordt geleverd vanaf Wateringen met een volle tank brandstof (en Ad Blue). Het voertuig wordt door ons na afloop van de huurperiode in Wateringen weer afgetankt en deze kosten worden aan de huurder door berekend.

Onze voertuigen worden geleverd zonder chauffeur.

Al onze voertuigen zijn standaard WA verzekerd met een eigen risico van € 5000,- exclusief BTW per gebeurtenis. Inzittenden zijn niet verzekerd. Zie hiervoor ook onze pagina verzekering. 

U kunt het voertuig bij ons ophalen maar wij kunnen hem ook bij u bezorgen. Voor het bezorgen brengen wij transportkosten in rekening. De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal te rijden kilometers. Zie hiervoor onze pagina prijzen. 

Indien het gewenste voertuig bij ons beschikbaar is en wij deze bij u moeten brengen streven wij ernaar deze binnen 1,5 uur, na opdracht, af te leveren. Wij zijn echter altijd afhankelijk van de verkeerssituaties.

Al onze voertuigen worden begeleid met een afleveringsformulier welke u moet tekenen. Eventuele op- en aanmerkingen over het voertuig kunt u hierop vermelden.

Uiteraard zijn onze medewerkers altijd bereid uw medewerkers te instrueren over het gebruik en de werkwijze van het voertuig, echter is het wel wenselijk dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de werking van een dergelijke auto. Onze servicedesk is 24 uur bereikbaar, ook in het weekend. 

Afmelden voertuig

Indien de inzet vooraf nog niet bekend is dient u het voertuig telefonisch of per mail af te melden voorafgaand aan de volgende huurdag. Indien u het voertuig niet afmeld worden de huurkosten doorberekend. 

Niet nakomen retour brengen voertuig

Indien u de gemaakte afspraken voor het retour brengen van het voertuig niet nakomt zijn wij genoodzaakt het voertuig bij u te komen halen (ook 's avonds en in het weekend). Wij berekenen hiervoor extra kosten aan u door. Zie hiervoor de pagina prijzen. 

Stalling

Huurder dient het voertuig af te sluiten bij parkeren en/of stalling (ook voor de nacht). De sleutels dienen afzonderlijk van het voertuig opgeborgen te zijn. Indien het voertuig gestolen wordt dienen de sleutels aanwezig te zijn. Indien dit niet het geval is wordt de vervangingswaarde van het voertuig geheel aan u in rekening gebracht.