Skip to main content

Inhuur inhaaldagen

Voor de inhuur van voertuigen rondom de feestdagen (z.g. inhaaldagen) kunt u een aanvraag bij ons indienen. Alleen schriftelijke aanvragen worden in behandeling genomen op basis van binnenkomst. U kunt hiervoor een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  De indeling van ons wagenpark op de inhaaldagen geschiedt op basis van binnenkomst van de aanvraag!
(dus hoe eerder u reserveert hoe meer kans u maakt dat het voertuig beschikbaar is)

Indien wij voor u een voertuig beschikbaar hebben ontvangt u van ons een bevestiging per mail. U heeft vervolgens de mogelijkheid om uw reservering binnen 7 dagen na deze bevestiging kosteloos te annuleren. 

Overige spelregels omtrent de inhuur op inhaaldagen:

  • Indien u, om wat voor reden dan ook, uw reservering voor de inhaaldag later toch wilt annuleren dan kunt u dit kosteloos doen tot 7 dagen na verzending van onze bevestigingsmail.
  • Indien wij binnen deze termijn niets van u vernomen hebben gaan wij ervan uit dat u onze voertuigen gaat inzetten en berekenen wij u deze inzet. Kosteloos annuleren is hierna niet meer mogelijk.
  • Indien u daarna toch wilt annuleren dan berekenen wij u tot 30 dagen voor aanvang van de inhaaldag € 50,- reserveringskosten per voertuig per dag exclusief BTW.
  • Indien u binnen 30 dagen voor de datum van de inhaaldag annuleert berekenen wij u het volledige dagtarief van het voertuig.
  • Klanten die vaste voertuigen van ons inzetten vragen wij uiterlijk 2 maanden voor aanvang van de inhaaldagen om een overzicht van de inzet. Ook hierbij geldt dat wij de gereserveerde inzet aan u berekenen.
  • De aflevering van de voertuigen gaat in overleg met onze wagenparkbeheerder.

Indien u op tussenliggende dagen (bijvoorbeeld tussen kerst en oud en nieuw) onze voertuigen niet heeft ingehuurd, zou het voor kunnen komen dat wij het voertuig op deze tussenliggende dagen ophalen en elders verhuren.

Tijdens de inhaaldagen worden al onze voertuigen ingezet. Helaas zou het voor kunnen komen dat wij uw ingehuurde voertuig door overmacht niet kunnen leveren. (bijvoorbeeld door aanrijdingen met het voertuig door de huurder op de dag voorafgaand aan uw huurdag). Wij zullen echter alles in het werk stellen om u van uw gehuurde voertuig te voorzien. In dit geval van overmacht hoeft u uiteraard de huur voor het gehuurde voertuig niet aan ons te voldoen.

Uitenhage Verhuur aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid van onze huurders t.a.v. het niet kunnen leveren van het voertuig.