Skip to main content

Prijzen

Dagtarief

De minimale huurtermijn voor onze voertuigen is 1 dag (± 9 uur)
Omdat wij verschillende voertuigen verhuren hebben wij ook verschillende tarieven. Wij informeren u graag wat de kosten bedragen, u kunt ons bellen op 0174 - 22 55 05.
Indien er dubbele shifts met een voertuig wordt gereden berekenen wij 1,5 x het dagtarief.

Vanwege de enorme kostenstijging van o.a. onze verzekeringen zijn wij genoodzaakt om per 01-01-2024 onze prijzen aan te passen. 

Weektarief

Wij kunnen speciale tarieven maken vanaf de inhuur voor 1 week.
Een week is van maandag tot vrijdag. Indien er op zaterdag of zondag wordt gereden wordt het dagtarief als extra berekend. Bij onze weektarieven vindt geen restitutie plaats als het voertuig een dag niet gereden heeft. (Dit geldt ook voor feestdagen). 

Transportkosten

U kunt het voertuig bij ons komen halen maar wij kunnen het voertuig ook bij u bezorgen.
De kosten voor transport bedragen tot 35 km vanuit Wateringen € 200,- 
Tot 100 km is dit € 250,- 
Boven de 100 km zijn de kosten op aanvraag. 

Overige kosten

Onze tarieven voor haak- en haak-/kraanvoertuigen zijn exclusief de kosten voor een eurovignet.
Tot en met 3 assen is dit € 3,25 per dag. 4 of meer assen is € 5,- per dag.
Standaard vragen wij alleen een eurovignet aan voor de voorwagen. Indien u met een aanhanger wilt gaan rijden dan dient u dit aan ons door te geven. 

Onze tarieven voor België zijn exclusief de huur van een OBU. Tevens wordt het verbruikte tegoed van de OBU aan uw doorberekend. Het Nederlandse eurovignet vervalt niet bij gebruik in België, dit omdat wij gebruik maken van een jaarvignet. 

Wij verwachten het voertuig schoon retour. Indien wij het voertuig voor u moeten schoonmaken berekenen wij een tarief van
€ 65,- per uur.

Het werkplaatstarief bedraagt € 85,- per uur.

Wij verwachten het voertuig met een volle tank dieselolie retour. Indien wij het voertuig voor u moeten aftanken op uw locatie of bij een door u aangewezen locatie dan berekenen wij € 25,- handelingskosten aan u door.

Op schadenota's brengen wij € 25,- administratiekosten aan u door. 

Indien een serviceauto van Uitenhage naar een strandgeval moet (bijvoorbeeld door het tanken van benzine i.p.v. diesel) dan berekenen wij € 0,75 per gereden kilometer plus de uren dat onze medewerker bezig is á € 85,- per uur. 

Indien u de gemaakte afspraken voor het retour brengen van het voertuig niet nakomt zijn wij genoodzaakt het voertuig bij u te komen halen (ook 's avonds en in het weekend). Wij berekenen hiervoor 1x extra transportkosten en de tijd dat 2 medewerkers hiermee bezig zijn á € 50,- per medewerker per uur, in het weekend en op werkdagen na 18:00 uur is dit € 75,- per medewerker, per uur.  

Voertuig op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk een voertuig voor een langere periode bij ons te huren. Wij maken graag hiervoor een voorstel op maat. Indien u het voertuig minimaal 4 jaar wenst te huren kan het voertuig geheel samengesteld worden n.a.v. uw wensen en wordt het voertuig voorzien van uw huisstijlkleuren en belettering.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW