Skip to main content

Uitenhage neemt nieuwe ondergrondse vuilniswagen in gebruik

Wateringen, 02 juli 2021

Bij Uitenhage verhuur in Wateringen kunt u terecht voor de inhuur van diverse soorten  reinigingsvoertuigen voor de korte of lange termijn. Het bedrijf investeert constant in een up-to-date wagenpark om zo aan de toenemende vraag in deze branche te kunnen voldoen.

Onlangs nam het bedrijf een nieuwe ondergrondse vuilniswagen in gebruik. Dit is de eerste van de vijf nieuwe voertuigen die dit jaar nog volgen. Er wordt o.a. geïnvesteerd in nog een ondergronds voertuig, een achterlader, een haakwagen en veegvuil kippers.

Het nieuwe ondergrondse voertuig betreft een DAF CF 340 FAN en is uitgerust met een Geesink Norba GPMIV trechter en een Hiab S-HiPro 230W kraan. 

Er is gekozen voor het GPMIV-model van Geesink vanwege de jarenlange tevreden samenwerking. Het model voldoet aan de eisen van deze tijd, is modern geconstrueerd en voorzien van de nieuwste beschikbare technieken. Door toepassing van deze technieken beantwoordt de GPMIV aan de hoogste eisen voor wat betreft doelmatigheid, veiligheid en bedrijfszekerheid.

De S-HiPro 230W is het nieuwste model kraan van Hiab en is speciaal ontwikkeld voor afvalinzameling via het ledigen van ondergrondse containers. Door middel van de nieuw ontwikkelde functies is het mogelijk om met 1 hendel bediening de kraan op het dak van de opbouw te parkeren of eraf te halen, de ondergrondse container uit de put te halen, naar de trechter te brengen en ook weer terug naar de put te brengen. Hierdoor wordt het werken met deze combinatie zeer efficiënt.

Voor extra veiligheid is het voertuig uitgerust met een 360° camerasysteem. Zo heeft de chauffeur optimaal overzicht in het voertuig.

Over Uitenhage

Bij Uitenhage staat de klant en zijn inhuurvraag centraal. U kunt hier terecht voor de inhuur van breed- en smalspoor vuilniswagens, zowel met splitbelading als de grotere beladingssystemen tot en met 5 m³, haakwagens (ook met kraan), veegvuilwagens (tevens kipper) en strooiwagens. De strooivoertuigen kunnen gehuurd worden met of zonder strooi installatie.
Nieuw is de verhuur van de zogenoemde kleine (euro 6) fietspadstrooiers.

Het bedrijf is opgericht in 1993 en na eerst een aantal tweedehands voertuigen gekocht te hebben, kocht het bedrijf in 1995 het eerste nieuwe voertuig. 28 jaar later is Uitenhage de meest efficiënte verhuurder in Nederland met een groot en divers wagenpark, een eigen werkplaats, een 24 uurs planning- en serviceafdeling en een eigen transportservice.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor de huur van een voertuig?