Skip to main content

Uitenhage Verhuur neemt 'Rolls Roys' onder de vuilniswagens in bedrijf!

Wateringen, 06 juli 2018

Uitenhage Verhuur in Wateringen verhuurt diverse soorten reinigingsmaterieel. Vorige week heeft het bedrijf een nieuwe vuilniswagen in haar verhuurvloot opgenomen. Deze vuilniswagen met Daf chassis en Geesink opbouw is uniek in zijn soort.

Het betreft hier een DAF CF 300 FAG DC, Euro 6 met gestuurde voorloopas. De auto heeft LED koplampen en achterlichten. De mistlampen aan de voorzijde hebben een gecombineerde functie voor bochtverlichting. Het interieur is voorzien van luxe stoelen en houtnerfdesign dashboard. Verder is de auto voorzien van trucknavigatie, truckphone, 27 MC, 270º camera voor dode hoek bewaking, bandenspanning- en aslastbewaking.

De GPM4 opbouw (20 m³) is de laatste versie van de bekende GPM serie van Geesinknorba. Deze GPM4 heeft een smart-pomp aan boord die een aanzienlijke energiebesparing en reductie geeft. De gecombineerde “Split-lift” belading, voor onder andere minicontainers inzameling, is een goed stuk gereedschap, mede door de geïntrigeerde bediening verwerkt in de veiligheidsarmen achterop.

Over Uitenhage

Uitenhage Verhuur verhuurt reinigingsmaterialen aan diverse bedrijven en instellingen in de reinigingsbranche. In het assortiment zitten Vuilniswagens, Vuilniswagens met kraan, Haakwagens, Haakwagens met kraan, Containerwagens, Strooiwagens en Veegwagens. Of u nu een voertuig voor één dag nodig heeft of voor een langere periode, bij Uitenhage bent u aan het juiste adres! Omdat service bij het familiebedrijf hoog in het vaandel staat, zijn de lijnen kort en kan men continuïteit bieden voor de korte en lange termijn.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor de huur van een voertuig?